Mosterd

Een mooie verzameling mosterd uit diverse windstreken: Nederlands, Duits, Engels, Frans en Belgisch en een variatie aan smaken, texturen en toegevoegde smaken.

Vergeet de Gentse Tierentijn-Verlent mosterd uit de koeling niet: een gladde textuur, met scherpe smaak. Deze is helaas niet standaard op voorraad. We zijn een van de weinige verkoopadressen in Nederland.

Doesburg, Wostyn, De Kroon

Doesburgse mosterd; Een grove, milde mosterd om royaal bij de stamppot op te scheppen. Wostyn; Mostaard sedert 1869 uit Torhout in België. Gemaakt van bruin mosterdzaad en lekker pittig. De Kroon: Uit Beveren in België hebben we een grove en een fijne versie, mediumscherp en fris.

van Adriaan de Smaakmaker

Mosterd uit Maastricht in vier verschillende smaken: kruiden, dille, honing-tijm en Limburgse hazelnoten. Ze zijn zacht en smakelijk.

Terres Rouge

Een veelzijdige mosterd uit Frankrijk in de smaken Violette (met druivenmost, heerlijk bij kaas!) Cognac, Walnoten en eentje met zwarte truffels. Van dit merk hebben we ook de fris scherpe mierikswortel, eet dit bij gerookte vis, bietjes en rood vlees.

Edmond Fallot

Een fijne mosterd in drie smaken: honing-balsamico, dragon en de flink pittige bourgogne mosterd.

Amora

Dé klassieke Franse dijonmosterd, glad en lekker scherp. Breed inzetbaar van vinaigrette tot bitterbal en een kaasblokje.

Hausmacher

Hausmacher is een Duits woord dat letterlijk “huisgemaakt” betekend. Deze zoete Duitse mosterd is onontbeerlijk bij Weißwurst en eigenlijk al het vleeswaar.