ASSORTIMENT – CONSERVEN

VISCONSERVEN

Ortiz

Deze producent van visconserven komt uit Galicië in Noord-Spanje. De producten zijn van de hoogste kwaliteit. Heb je hier eenmaal van geproefd, dan wil je niets anders meer.

Ortiz bonito del norte

Stevige stukken tonijn in olijfolie. Deze tonijn is met de lijn gevangen en is niet bedreigd.

Ortiz bonito del norte reserva

Een met de lijn gevangen en onbedreigde tonijn, maar langer gerijpt in het blik.

Ortiz ansjovis op olie

Deze ansjovisjes in blik zijn een geraffineerde smaakmaker. De ansjovis is eerst met grof zeezout ingelegd, waarna de vis gedurende vier maanden een rijping ondergaat in houten vaten. Daarna worden ze met de hand gespoeld, schoongemaakt, zorgvuldig gefileerd en ingelegd op olie.

Ortiz ansjovis op extra vergine olijfolie

Dit zijn de allerbeste en grootste ansjovisfilets van Ortiz. Ze zijn zó fijn van smaak dat je ze rechtstreeks uit het glazen potje kan eten.

Ortiz gezouten ansjovis

De vacuümgetrokken hele ansjovis. Heerlijk op bijvoorbeeld pizza of in de sla.

Ortiz sardientjes

Sardientjes in glazen pot of blik, perfect voor bij de borrel of op brood.

Ortiz boquerones

De beroemde gemarineerde ansjovisfilets uit Spanje. Met vers gesneden platte peterselie en wat citroensap heerlijk voor bij de borrel.

Manna Pate de Sardinha

Deze natuurlijke paté van sardientjes is lekker op toast.

Rigas Zelts Sprotjes

Lekkere ouderwets gerookte sprotjes uit Riga in Letland.

visconserven

ANDERE CONSERVEN

Fagioli di Acerre

Overheerlijke witte bonen uit Italië die samen met een scheut goede olijfolie de basis van een bonensalade kunnen vormen. Tip: de fagioli zijn ook perfect als hoofdingrediënt van een zelfgemaakte humus.

San Marzano Tomaten

D.O.P. tomaten die groeien aan de voet van de Vesuvius in Zuid-Italië. Het zijn zoete tomaten in blik, die eenmaal in de pan lekker snel oplossen tot een saus. Als je eenmaal San Marzano hebt geproefd, wil je niets anders meer.

tomaten

Onlangs aan ons assortiment toegevoegd, 2 visconserven uit Nederland! De Royal Dutch Smoked; gerookte kabeljauwlever en gerookte makreel. Door een unieke conservering proef je het echte product met een lichte rooksmaak. De Royal Dutch Smoked gerookte kabeljauwlever kan heerlijk gegeten worden zonder verdere toevoegingen, maar is ook een goede aanvulling op een salade of als een borrelhap.

img_8380