Proef ons assortiment condimenten, sauzen, smeersels, kruiden, specerijen en andere heerlijkheden. Kom langs voor Hot Piccalilly, Chilasso en Salsa Gaucha.
Vers
In de koeling vind je naast huisgemaakte pesto en tapenades bijvoorbeeld ingelegde citroenen, cornichons, balsamico uitjes, zongedroogde tomaten, artisjokken en kappertjes. Hier vind je tapenade met truffel of Marokkaanse kruiden, verse mayonaises, mosterdvinaigrette, olijven, ansjovis en inktvis inkt.
Vinaigrettes
Huisgemaakt, handig toe te passen en in de volgende smaken: Truffel-Champagne, Foggia-Vijgen, Tarragona-Citroen, Cordoba-Sherry, Sicilie-Balsamico en uit de koeling een romige mosterdvinaigrette.
Zout
Een opsomming: Zeezout met gemalen selleriezaad, Algenzout, Breizh Keltisch zeezout, in fijn, grof en fleur de sel, Maldon zeezout, gerookt Maldon zeezout, zout in potten, strooiers en molens. Kortom: zout!
Kruiden en specerijen
The basics: Peperoncino, Laurier, Oregano en Saffraan.
Daarnaast gerookte paprika, Pul Biber, Zwarte peper en de bijzondere aromatische Kampot pepers.
Kampot peper
Kampot-peper wordt verbouwd in het zuiden van Cambodja, in de provincies Kampot en Kep. In deze regio is het “terroir” – de unieke combinatie van klimaat, bodem, hydrologie en vakmanschap – ideaal om de beste pepersoort ter wereld te produceren, met uitgesproken en langdurige smaken en aroma’s die nergens anders te vinden zijn. Kampot-peper is de enige peper ter wereld die de status van Beschermde Geografische Aanduiding (BGA) heeft verkregen, vergelijkbaar met Champagne, Cognac, Parmaham of Stilton-kaas.
Eli’s Deli
Elant Wijtman: Eli’s Deli! Lokaal, artisanaal en fenomenaal. Piccalilly, Rode ui relish, Mango Chutney, Ketchup en Bloody Mary Ketchup.
Bouillonblokjes
Vis, schaaldieren, vlees, kip, groente, knoflook, truffel en paddenstoelen